Heerenveen

Herenwal 34, 8441 BA
Tel: 0513 - 767001


heerenveen@uweigenrekenkamer.nl

Harlingen

Hoogstraat 16a, 8861 AG
Tel: 0517 - 767001
inlog e-boekhouden

harlingen@uweigenrekenkamer.nl

Lemmer

Lijnbaan 39, 8531 JM
0514-560729


lemmer@uweigenrekenkamer.nl

Heeft u een vraag? Of interesse in onze dienstverlening?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op binnen 2 werkdagen.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw reactie / bericht.
Mededeling

Heerenveen, 1 januari 2022

Afgelopen juni ontvingen wij een email waarin onze interesse in de eventuele overname van een administratiekantoor in het zuidwesten van Friesland werd gepeild. Hoewel niet op zoek, werd door de professionele uitstraling, werkwijze, en expertise op het gebied van online administratieve dienstverlening onze interesse gewekt.

De gesprekken met eigenaar Frans Romkema van Romkema Online Administratie te Lemmer verliepen plezierig en waren zo overtuigend dat wij kort daarop besloten een overnamevoorstel voor zijn onderneming uit te brengen. Wij waren bepaald niet de enige geïnteresseerde en zijn er trots op dat Frans Romkema gekozen heeft voor de samenwerking met Uw Eigen Rekenkamer.

Voor ons betekent die samenwerking een mooie verbreding van onze organisatie, nieuwe uitdagingen voor onze medewerkers en met het door Frans Romkema geperfectioneerde systeem voor online administraties een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening.

Vanaf vandaag gaat Romkema Online Administratie verder onder de paraplu van Uw Eigen Rekenkamer. Wij zien uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking!