Administratieve dienstverlening

Geen zorgen over uw financiƫle administratie. U houdt zich bezig met uw bedrijf. De Belastingdienst en de bank zijn voor ons!

verzorgen financiƫle administraties
opstellen jaarrekeningen
verzorgen aangiften omzet- inkomsten- en vennootschapsbelasting
opzetten/begeleiden van administraties
advisering administratieve systemen
verzorgen salarisadministraties

Heeft u een vraag? Of interesse in onze dienstverlening?

Wij helpen u graag verder.

Mededeling

Heerenveen, 1 januari 2022

Afgelopen juni ontvingen wij een email waarin onze interesse in de eventuele overname van een administratiekantoor in het zuidwesten van Friesland werd gepeild. Hoewel niet op zoek, werd door de professionele uitstraling, werkwijze, en expertise op het gebied van online administratieve dienstverlening onze interesse gewekt.

De gesprekken met eigenaar Frans Romkema van Romkema Online Administratie te Lemmer verliepen plezierig en waren zo overtuigend dat wij kort daarop besloten een overnamevoorstel voor zijn onderneming uit te brengen. Wij waren bepaald niet de enige geïnteresseerde en zijn er trots op dat Frans Romkema gekozen heeft voor de samenwerking met Uw Eigen Rekenkamer.

Voor ons betekent die samenwerking een mooie verbreding van onze organisatie, nieuwe uitdagingen voor onze medewerkers en met het door Frans Romkema geperfectioneerde systeem voor online administraties een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening.

Vanaf vandaag gaat Romkema Online Administratie verder onder de paraplu van Uw Eigen Rekenkamer. Wij zien uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking!