Kennis van Uw zaken

Bij de start van de werkzaamheden voor een nieuwe relatie stellen wij een uitgebreide financiële begroting op. Marges, resultaat en liquiditeit, het komt allemaal aan de orde. Zo leren wij onze klant en zijn bedrijf kennen en onze klant zijn bedrijf (misschien) nog beter. Die begroting is de basis voor de periodieke financiële cijfers die wij voor u opstellen. Zo houden wij de vinger aan uw financiële pols

Intensieve begeleiding

Natuurlijk leveren wij de standaard diensten van een accountants- of administratiekantoor, net zo netjes en accuraat. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Maar een jaarrekening bespreking, zoveel weken/maanden na afloop van het boekjaar als ultiem hoogtepunt in de relatie met een klant? Daar denken wij anders over. Wij hebben regelmatig contact met onze klanten. Op zijn minst één keer per kwartaal maar altijd zo vaak als nodig is. Wij zijn graag uw financiële rechterhand.

Vaste prijsafspraken

Misschien is deze werkwijze wel het meest onderscheidende van ons kantoor. Wij willen laagdrempelig zijn en blijven. Daarin past niet dat een klant na elk contact weer een rekening op de mat vindt. U bent altijd van harte welkom en dát is een vast onderdeel van onze standaard dienstverlening.