Kennis van Uw zaken

Bij de start van de werkzaamheden voor een nieuwe relatie stellen wij een uitgebreide financiële begroting op. Marges, resultaat en liquiditeit, het komt allemaal aan de orde. Zo leren wij onze klant en zijn bedrijf kennen en onze klant zijn bedrijf (misschien) nog beter. Die begroting is de basis voor de periodieke financiële cijfers die wij voor u opstellen. Zo houden wij de vinger aan uw financiële pols

Intensieve begeleiding

Natuurlijk leveren wij de standaard diensten van een accountants- of administratiekantoor, net zo netjes en accuraat. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Maar een jaarrekening bespreking, zoveel weken/maanden na afloop van het boekjaar als ultiem hoogtepunt in de relatie met een klant? Daar denken wij anders over. Wij hebben regelmatig contact met onze klanten. Op zijn minst één keer per kwartaal maar altijd zo vaak als nodig is. Wij zijn graag uw financiële rechterhand.

Vaste prijsafspraken

Misschien is deze werkwijze wel het meest onderscheidende van ons kantoor. Wij willen laagdrempelig zijn en blijven. Daarin past niet dat een klant na elk contact weer een rekening op de mat vindt. U bent altijd van harte welkom en dát is een vast onderdeel van onze standaard dienstverlening.

Mededeling

Heerenveen, 1 januari 2022

Afgelopen juni ontvingen wij een email waarin onze interesse in de eventuele overname van een administratiekantoor in het zuidwesten van Friesland werd gepeild. Hoewel niet op zoek, werd door de professionele uitstraling, werkwijze, en expertise op het gebied van online administratieve dienstverlening onze interesse gewekt.

De gesprekken met eigenaar Frans Romkema van Romkema Online Administratie te Lemmer verliepen plezierig en waren zo overtuigend dat wij kort daarop besloten een overnamevoorstel voor zijn onderneming uit te brengen. Wij waren bepaald niet de enige geïnteresseerde en zijn er trots op dat Frans Romkema gekozen heeft voor de samenwerking met Uw Eigen Rekenkamer.

Voor ons betekent die samenwerking een mooie verbreding van onze organisatie, nieuwe uitdagingen voor onze medewerkers en met het door Frans Romkema geperfectioneerde systeem voor online administraties een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening.

Vanaf vandaag gaat Romkema Online Administratie verder onder de paraplu van Uw Eigen Rekenkamer. Wij zien uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking!